מדריך הגדג'טים למטבח
אתם מוזמנים לקבל, במחיאות כפיים סוערות, את הגדג'טים מאמזון אשר יהפכו את הכנת האוכל בשנת 2020 לפשוטה ואפילו מדליקה יותר.
מסננת מסיליקון
אם גם אתם מאלו שמסתבכים (ולפעמים אפילו חוטפים כוויה קטנה) במסע של סיר הפסטה מהכיריים ועד למסננת הפסטה שבמטבח כפרי המודרני, קבלו את המסננת העמידה לחום שאפשר להרתיח בתוכה את הפסטה. הצורה הגמישה של המסננת מאפשרת את התאמתה לכול סיר. מלבד בישול של אטריות מסוגים שונים אפשר להשתמש במסננת גם ככלי אידוי לדגים או ירקות…
תבנית ביצת עין
אלו מכם שיודעים שביצת עין, על לחם כפרי מרוח בהרבה חמאה – היא המעדן המושלם, בוודאי יקבלו באהבה את תבנית הסיליקון להכנת 2 ביצי עין. פרצוף ביצי העין שנוצר יפתה גם את הילדים הקטנים שבכול ערב מתעקשים לאכול רק חביתה.
חותך האבוקדים
החורף כבר כאן ועמו שלל מכובד מאוד של אבוקדים. אמנם לדעתנו אבוקדים הם הפרי לסלט הכי טעים שיש, אבל כשהם רכים החיתוך שלהם יכול להיות מעט (הרבה) מתסכל. חותך האבוקדו שלפניכם יחתוך את האבוקדו לשבע חתיכות מושלמות וגם ייקלף אותו עבורכם. הסלייסר נוח מאוד לאחיזה והסכינים שלו אינם מחלידים.
מערבב תבשילים אוטומטי
לאלו מכם ששורפים את התבשילים שלהם, משום שהתבשיל נמצא על האש במטבח והם צופים בסדרה בסלון – קבלו את מערבב התבשילים האוטומטי שישמור על האוכל שלכם, בזמן שאתם מתפנים לפעילויות אחרות. את המערבב, שיכול לעמוד בטמפרטורה של עד 300 מעלות, אתם יכולים להפעיל ב-3 דרגות שונות של מהירות. על פי ההמלצות בזכות המערבב המרקים וגם תבשילי הקדירה מקבלים אחידות מרקמית מעוררת תיאבון.
מורח החמאה
נכון, החמאה הישראלית הפכה למצרך נדיר במחוזותינו, אבל אנחנו מאמינים שהבעיה הזו תיפטר בקרוב. וכאשר המקררים יהיו שוב מלאים בחמאה, בוודאי תשמחו לדעת שיש מכשיר (שאולי לא נראה מי יודע כמה), אבל הוא נפלא במריחת חמאה על פרוסה של לחם… אנחנו יודעים, ממקור מוסמך בהחלט, שיש הורים שישמחו מאוד לקבל את המכשיר הפשוט הזה, משום שעד היום את מרבית ארוחות הערב המשותפות הם מעבירים במריחת חמאה על פרוסות הלחם של הילדים, בסטייל מטבח פרובנס כפרי.
כפפות ספוג
איך לא גילינו את זה קודם – כפפות לשטיפת כלים שגם מגנות על הידיים וגם מנקות את הכלים. ההמצאה הזו היא נפלאה במיוחד, משום שאין ספק שכאשר הילדים הקטנים יראו את הכפפות החלליות האלו הם גם ירצו להתנסות בשטיפת הכלים.