
מטבח מודרני עם אי
מטבח מודרני עם אי הנו מטבח שמציג קווים ישרים, מוצרי חשמל מתקדמים, פריטים מוסתרים (קרי ידיות אינטגרליות ותאורה סמויה), נישות
מטבח מודרני קלאסי הינו מטבח שמקובל לצבוע בגוון לבן, כי יש משהו בצבע הלבן שאינו מאפשר לעגל פינות – לא ברמת אופן הביצוע ולא ברמת התפעול היומיומי של המטבח, כך שלקוחות שמבקשים מטבח מודרני הרבה פעמים מעדיפים להיצמד כמה שניתן למאפיינים הקלאסיים.
לכן, לצד קווים נקיים ומשחק עם “קוביות”, מרקמים חלקים וגמורים מבריקים, הם גם מחפשים את הצבע הלבן – אותו צבע שאינו מאפשר להשאיר כתם ושאינו מאפשר עבודת נגרות והתקנה שאינה 100% מקצועית, וזאת כי כידוע על לבן כל דבר הרבה יותר בולט.
לצד הרף הגבוה שצבע הלבן תורם לקטגוריית המטבח המודרני, הוא גם מאפשר הרבה מקום ליצירתיות ולמשחק עם קונטרסטיות, כי כאשר סך החזיתות לבנות מספיקה תוספת של קערה צבעונית, קומקום בצבע מטאלי, או פשוט עציץ ירוק, וזאת בכדי ליצור עניין.
בנוסף, הרבה יותר כיף לבשל בתוך מטבח מודרני לבן, פשוט כי כל תוספת של תבלינים וירקות עושה שמח, משמע מטבח לבן מהווה דף חלק – מאפשר חגיגה של בישולים ושילובים.
מטבח מודרני לבן הולך נהדר לצד משטחים שחורים וחומרים משלימים, קרי נירוסטה וזכוכית, אך גם שילוב של עץ גולמי יוצר מראה מרהיב וחם. כך למשל, אם משלבים במרכז המטבח אי שעשוי מעץ מלא הצבוע בגוונים טבעיים, הרי שמדובר בחומר חי עם נשמה והרקע הלבן אף יבליט זאת.
לפגישת יעוץ השאירו פרטים ונחזור אליכם:
או התקשרו 072-3902666
מוצרים נוספים:

מטבח מודרני עם אי הנו מטבח שמציג קווים ישרים, מוצרי חשמל מתקדמים, פריטים מוסתרים (קרי ידיות אינטגרליות ותאורה סמויה), נישות

אומנם רבים נוטים לחשוב כי למטבח מודרני מתאימים גוונים לבנים, אך האמת היא שגם לצבע האפור יש מקום של כבוד,

מטבח מודרני קלאסי הינו מטבח שמקובל לצבוע בגוון לבן, כי יש משהו בצבע הלבן שאינו מאפשר לעגל פינות – לא
יכול גם לעניין אותך:

אם בימים אלו אתם עומדים לרכוש מטבח חדש, ראשית נציין שכיף לכם. אומנם עליכם לקבל אינספור החלטות שילוו אתכם לאורך

אתם יודעים מי עבר מהפך תדמיתי? פח האשפה שלכם, אותו דלי פלסטיק שנמצא אצלכם מאז ולתמיד… כן זה עם השקית

גם אם אתם לא מסוג האנשים שכול יום מבשלים ארוחה חמה וגם אם אתם לא מסוג האנשים שאוהבים לארח, עדיין

אנחנו בהחלט יכולים להבין את הפריחה העצומה של סדנאות הנגרות… כ”נגרים בנשמה” אין בלבנו ספק שלעבודה עם העץ יש יתרונות